CASA UNUI ACTOR CELEBRU POATE FI INCHIRIATA CU 4.500 DE DOLARI PE...

CASA UNUI ACTOR CELEBRU POATE FI INCHIRIATA CU 4.500 DE DOLARI PE NOAPTE

389
0
DISTRIBUIȚI

Este una dintre cele mai luxoase locuinte situatie in cartierul VIP-urilor din Statele Unite si poate fi inchiriata cu nu mai putin de 4.500 de dolari pe noapte de oricine este dispus sa plateasca o asemenea suma.

colorful-spot-enjoy-pool

Leonardo DiCaprio a cumparat casa in anul 2014 si a platit peste 5 milioane de dolari. Actorul si-a dat seama ca poate scoate bani frumosi de pe urma achizitiei, asa ca s-a decis sa o scoata la inchiriat. Pentru 4.500 de dolari pe noapte poti dormi in patul lui DiCaprio si poti inota in pisicina celebrului actor.

master-bedroom-includes-fireplace-course-views

Encased-glass-cozy-seating-area-perfect-place-soak

Construita in anul 1963 de arhitectul Donald Wexler si cu o arhitectura cum rar am mai intalnit, casa a fost proiectata initial pentru cantareata Dinah Shore. Propietatea dispune de piscina, 6 dormitoare, cu ferestre mari pentru a patrude cat mai multa lumina naturala, terasa, teren de tenis, sala de gimnastica, dar si un living spatios si modernist.

SURSA FOTO: popsugar.com

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ