Cât câștigă Anamaria Prodan ca să prezinte “Gospodar fără pereche”. Acum s-a...

Cât câștigă Anamaria Prodan ca să prezinte “Gospodar fără pereche”. Acum s-a aflat

295
0
DISTRIBUIȚI

Cât câștigă Anamaria Prodan ca să prezinte “Gospodar fără pereche”. Adevărul a ieșit la iveală. Mai marii trustului au pus-o pe impresara de fotbaliști în fruntea celui mai nou format internațional achiziționat și i-au dat misiunea de a face diferența în topul audiențelor. 

Potrivit surselor noastre, Anamaria Prodan nu a fost convinsă să accepte provocarea noului format cu vreo sumă astronomică, ci, mai degrabă, cu un angajament pe termen lung. Se parte că acesteia i-au fost garantate în contract două sezoane ale show-ului și pentru fiecare sezon a primit aproximativ 30.000 de euro.

Însă munca este departe de a fi una copleșitoare. Aceasta va filma 20 de zile, va participa la câteva ședințe foto și ca invitată în emisiunile postului.

În plus, Prodanca are un as în mânecă. Știe exact ce are de făcut, pentru că are un fermier acasă. De ceva vreme, soțul ei, Reghe, se ocupă de creșterea animalelor la ferma lui de lângă București, cumpără pui cu sutele și capre la fel și supervizează totul de pe bicicletă. Până și Anamaria a trăit din plin viața la fermă moșind scroafele soțului ei cot la cot cu angajații.

sursa: libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ