CAZ UNIC ÎN ISTORIA SPITALULUI PANTELIMON! UN ȘOFER DE TIR I-A ȘOCAT...

CAZ UNIC ÎN ISTORIA SPITALULUI PANTELIMON! UN ȘOFER DE TIR I-A ȘOCAT PE MEDICI

1549
0
DISTRIBUIȚI

Într-o postare pe pagina de Facebook a jurnalistului Dorin Chioţea, se regăseşte relatarea unui caz unic în istoria Spitalului de Urgență Sf Pantelimon. Ce a păţit un şofer de tir după ce a folosit o jucărie erotică.

spital

Postarea lui Dorin Chioţea strânge din ce în ce mai multe vizualizări pe reţeaua de socializare. Redăm integral postarea apărut pe pagina deFacebook a jurnalistului.

Șofer operat pentru a i se scoate un vibrator din anus!

Intervenție inedită a chirurgilor de la Spitalul de Urgență Sf Pantelimon. Vineri seară s-a prezentat la camera de gardă un șofer de TIR care avea un vibrator în funcțiune în intestinul gros.

Omul a condus până la București vreo 100 km, „jucăria” pe care și-a introdus-o în anus în timp ce conducea producându-i mari neplăceri.

Pentru a evita consecințe catastrofale, ocluzii, fistule etc a fost operat imediat. S-a intrat prin abdomen, vibratorul fiind evacuat practic prin „mulgerea” colonului, potrivit evz.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ