CE A PATIT BRAD PITT IMEDIAT DUPA CE ANGELINA JOLIE A ANUNTAT...

CE A PATIT BRAD PITT IMEDIAT DUPA CE ANGELINA JOLIE A ANUNTAT DIVORTUL

696
0
DISTRIBUIȚI

Se pare ca problemele se tin scai de celebrul actor de la Hollywood, Brad Pitt! La numai cateva zile dupa ce in presa s-a aflat ca sotia sa, Angelina Jolie, a cerut divortul, Brad Pitt face obiectul unei anchete a politistilor, dar si a celor de la protectia copilului.

brad

Surse familiare cu situaţia declară pentru TMZ că Brad şi Angelina, alături de copiii cuplului, au zburat cu un avion privat miercurea trecută, iar pe parcursul zborului Brad Pitt ar fi consumat droguri (marijuana) şi i-ar fi abuzat pe copii verbal şi fizic. Se pare  că actorul american ar fi început să ţipe şi s-ar fi purtat agresiv în faţa copiilor.

Sursele mai afirmă că o persoană care se afla la bordul avionului sau pe pistă ar fi raportat incidentul către L.A. County Dept. of Children and Family Services. Se pare că Brad şi Angelina au făcut deja declaraţii poliţiei, dar şi copiii urmează să fie interogaţi de departamentul poliţiei ce se ocupă de probleme familiale şi de creşterea copiilor.

Aparent, LAPD se ocupă de caz, deoarece e vorba de abuz asupra copiilor. Nu se cunosc detaliile abuzului, dar se presupune că a fost atât fizic, cât şi verbal.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ