Ce avere impresionantă are, Florin Călinescu, juratul de la „Românii au talent”

Ce avere impresionantă are, Florin Călinescu, juratul de la „Românii au talent”

641
0
DISTRIBUIȚI

Florin Călinescu este fără doar și poate unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune. Talentat și mereu pus pe glume, juratul de la Românii au Talent și Dansez printre stele stă foarte bine și la capitolul finanțe.

“Dacă Sârbu îşi zicea tatăl PRO TVului, eu sunt mama PRO TV-ului. Acolo am făcut bani serioşi. Cifre cu patru, cinci şi chiar şase zerouri erau evidente, pentru că aveam o înţelegere: atâta din publicitate”, a mărturisit Călinescu, într-un interviu, citat de Libertatea.

Conform unei declaraţii de avere depuse pe când era director al Teatrului Mic, actorul deţine trei terenuri în Braşov şi Argeş, două apartamente în Bucureşti, unul în Timişoara, o casă de vacanţă în Poiana Braşov şi ceasuri foarte scumpe.

La care se adaugă afacerile sale dezvoltate în perioada cât a stat departe de televiziune: o firmă de optică, de pe urma căreia a obţinut contracte bănoase în industria militară, o construcţie ridicată în Herăstrău, afaceri imobiliare şi un restaurant situat în cartierul bucureştean Tineretului.

Nici suma câştigată ca jurat la “Românii au talent” nu e de neglijat. Cu toate că nu a fost făcută public, cu siguranță este una consistentă.

Sursa: bugetul.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ