CE CULORI SĂ PORȚI CA SĂ PARI MAI SLABĂ

CE CULORI SĂ PORȚI CA SĂ PARI MAI SLABĂ

790
0
DISTRIBUIȚI

Dietele și sportul de ajută să ai un corp perfect, dar te poți folosi și de vestimentație ca să arăți mai slabă. 

haine-pe-umeras-680x420

 Vezi care sunt culorile care îți „topesc” câteva kilograme.

Negru

Negrul este una dintre culorile care subțiază, așa că include-o cu încredere în garderobă. Ține cont că este important modelul hainei pe care o porți, pentru că nu este de ajuns să aibă o nuanță închisă, ci trebuie să te și avantajeze. Negrul este o culoare elegantă, însă poate da impresia unei ținute plictisitoare, așa că poart-o cu accesorii în nuanțe aprinse.

Toate culorile închise sunt, de altfel, indicate dacă ai câteva kilograme în plus. Pe lângă faptul că te fac să arăți mai slabă, te fac să pari și mai înaltă. Poartă cu încredere navy-blue, maro închis, verde închis și alege culoarea care ți se potrivește cel mai bine.

Culorile deschise

Culorile deschise precum roz, roșu, galben sau verde te pot arăta mai slabă, însă nu este indicat să le porți din cap până în picioare. Poartă o rochie închisă, de exemplu, iar pe deasupra completează-ți ținuta cu o jachetă într-o nuanță deschisă. Poți să porți cu încredere și rochii în culori deschise, pentru că te fac să pari mai senzuală.

 

Citeste continuarea pe: unica.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ