Ce nu trebuie să faci niciodată într-o relație

Ce nu trebuie să faci niciodată într-o relație

760
0
DISTRIBUIȚI

Nu există reţete universal valabile, la fel de bine cum există atâtea tipuri de fericiri câţi oameni sunt în această lume. Dar, ne putem raporta, din când în când, la ce li se întâmplă celor mai mulţi dintre noi, mai ales atunci când vine vorba despre relaţii.

Una dintre cele mai frecvente întrebări, nedumeriri legate de funcţionarea unei relaţii sună cam aşa: “Ce e inacceptabil într-o relaţie?”.

De fapt, e bine să fim conştienţi că există câteva lucruri pe care dacă le facem e ca şi cum ne-am da singuri „foc la valiză”. Sunt milioane de exemple analizate de psihologi, de sexologi, de terapeuţi, toate conducând la următoarele concluzii.

Femeile nu trebuie să se dăruiască imediat, pentru că bărbaţii le uită la fel de repede pe cât s-au dezbrăcat. Ideea e că bărbaţilor, în general, le plac jocurile, sunt dependenţi de vânătoare şi au nevoie să fie „ţinuţi în priză” pe termen lung. Ei au nevoie de ceea ce numim „a incita”.

Deşi psihologii nu au confirmat, cred totuşi că şi femeile trăiesc, până la un punct, cu aceleaşi nevoi, de aceea tind să susţin că teoria de mai sus se poate aplica în ambele sensuri.

Apoi, pe parcursul unei relaţii e bine să nu rămâi inhibată, ci să te dăruieşti întru-totul. Este estenţial ca o femeie să se cunoască fizic şi psihic şi să se ofere partenerului, fără măşti. Nu e nicio conexiune mai interesantă şi mai trainică decât cea care are calitatea de a fi sinceră, reală.

În pat, chiar şi atunci când ai un partener nou, e recomandat să-l înveţi aproape tot despre tine: gesturile care îţi fac plăcere, mângâieri, preludiu, modul de comunicare. Nu te aştepta ca el să le cunoască, de undeva, aşa, pur şi simplu.

Citeste continuarea pe one.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ