Ce a pățit un BĂRBAT din Petroșani la PROSTITUATE. S-a dus pentru...

Ce a pățit un BĂRBAT din Petroșani la PROSTITUATE. S-a dus pentru AMOR, dar a plecat cu POLIȚIA de acolo

222
0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Petroșani s-a dus la prostituate pentru o partidă de amor, dar totul s-a terminat groaznic pentru el. Acesta a fost tâlhărit de „peștele” femeii. Ppoliţiştii petroşăneni au reuşit identificarea şi reţinerea unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Petroşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Fapta pentru care este cercetat petroşăneanul a fost comisă la data de 18.02.2018, scrie hunedoaralibera.ro. „Victima, un bărbat în vârstă de 61 de ani (aflat sub influența băuturilor alcoolice), le-a declarat poliţiştilor faptul că, după lăsarea întunericului (în jurul orei 19:00), a fost acostat de un bărbat care i-a propus să îi intermedieze întreținerea de relații sexuale cu o tânără. Persoana vătămată a fost de acord cu propunerea, motiv pentru care a fost condus într-o zonă slab circulată și iluminată, în spatele unui hotel din Petroşani, bărbatul care i-a făcut propunerea i-a pulverizat în față o substanță iritant lacrimogenă şi l-a deposedat de 180 de lei, bani pe care îi avea în buzunar.

Activităţile investigative au fost îngreunate de faptul că persoana vătămată se afla în stare vădită de ebrietate, fiind oscilant în declarații cu privire la starea de fapt şi furnizând date vagi cu privire la cele întâmplate. Persoana vătămată a fost condusă la Spitalul de Urgență Petroșani, pentru un consult medical de specialitate, însă nu a necesitat internare”, potrivit comunicatului polițiștilor.

sursa: evz.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ