Ce s-a ales de Corina, profesoara din Neamt pentru care un elev...

Ce s-a ales de Corina, profesoara din Neamt pentru care un elev s-a sinucis din dragoste

348
0
DISTRIBUIȚI

Au trecut aproape 11 ani de la sinuciderea lui Bogdan Costache, zis Ralph, liceanul îndrăgostit nebunește de profesoara de română. Profesoara Corina, de la balconul căreia s-a aruncat elevul ce-i era iubit, a uitat de tot de România. Femeia și soțul ei își retrăiesc a doua poveste de dragoste, departe, în Anglia, și sunt părinții unui băiețel.

În 2007, știrea că un elev s-a aruncat în gol de la balconul locuinței profesoarei sale a făcut înconjurul României. Numai că în spatele tragediei se afla o altă poveste… O poveste de dragoste interzisă între Corina Vasile și Bogdan Costache, zis Ralph. Deși căsătorită, profesoara de română și elevul ei nutreau unul pentru celălalt sentimente neînțelese de lume.Prins în capcana unui amor nebun, pe care nu-l putea desluși la vârsta lui, liceanul a clacat.

Într-una din zile, când se afla în garsoniera profesoarei, în momentul în care soțul ei, Dragoș, era plecat, tânărul a decis că nu mai are pentru ce să trăiască. Iubita lui, profesoara Corina, tocmai îi spusese că această relație bolnăvicioasă trebuie să înceteze. Ralph s-a aruncat în gol și a lăsat în urmă multe întrebări fără răspuns.Ancheta care a urmat a scos la iveală faptul că profesoara Corina nu se face vinovată de gestul lui Bogdan. A renunțat și la catedră, a ”înghițit” vorbele tăioase ale soacrei, dar nu a cedat.

Deși au fost la un pas să divorțeze, Corina și Dragoș au trecut peste toate și au început o nouă poveste de dragoste. Departe de România!Anii au trecut, iar profesoara Corina pare că a lăsat totul în urmă. În România, a venit de câteva ori, anul trecut în vară, doar Dragoș, care și-a vizitat părinții. În viața lor, pusă acum 11 ani la grea încercare, a venit și un băiețel. Imagini cu copilul sunt trimise destul de des pe telefon sau prin rețelele de socializare părinților și socrilor aflați în Târgoviște.

sursa: libertatea.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ