CE SALARII AU DANIELA CRUDU SI ANA MARIA MOCANU LA UN SHOW...

CE SALARII AU DANIELA CRUDU SI ANA MARIA MOCANU LA UN SHOW PACATOS

2858
0
DISTRIBUIȚI

Le vezi in fiecare seara la televizor mai mult dezbracate decat imbracate, dar ai sa ramai uimit cu cat sunt platite asistentele de la Un Show Pacatos, de la Antena 1.

hqdefault

Daniela Crudu si Ana Mocanu sunt cele mai cunoscute asitente de emisiuni. Chiar daca fac seara de seara show la emisiune, acestea sunt remunerate cu un salariu demn de un muncitor obisnuit. Potrivit rtv.net, cele doua „pacatoase” sunt platite cu aproximativ 500 de euro lunar Daniela Crudu si 450 euro lunar Ana Maria Mocanu.

Diferenta dintre cele doua se datoreaza faptului ca Daniela este mai veche ca asistenta de televiziune.

Leafa de la antene mai mult ca sigur nu le ajunge pentru un trai pe vatrai, asa ca cele doua isi rotunjesc veniturile pe la diferite evenimente, contracte de imagine sau show-uri in cluburi.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ