Ce se intampla cand un barbat face sex cu o femeie insarcinata!...

Ce se intampla cand un barbat face sex cu o femeie insarcinata! Sigur nu stiai asta!

430
0
DISTRIBUIȚI

Te-ai intrebat vreodata daca este posibil ca un barbat sa atinga copilul din uter cu varful penisului atunci cand face sex cu o femeie insarcinata? Inainte de a oferi in raspuns concret, trebuie sa stii cateva lucruri despre anatomia umana.

Bebelusul creste in uter si pluteste intr-un sac umplut cu fluid amniotic. Uterul este protejat de carvix, o bariera rigida cu vaginul. Pe parcursul sarcinii, incepe usor sa se deschida.

In timpul sexului, penisul isi face loc in spatiul din cervix si uter, fara a afecta in vreun fel fatul. Deci nu este posibil ca acesta sa fie atins.

Cu toate acestea, daca femeia a alergat sau a urcat scarile, este posibil ca varful penisului sa atinga cervixul si sa-l impinga usor spre sacul amniotic. In acest fel, bebelusul poate fi impins.

Sursa: girly.ro

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ