CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ MĂNÂNCI DUPĂ ORA 19

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ MĂNÂNCI DUPĂ ORA 19

936
0
DISTRIBUIȚI

Nu este vorba despre siluetă! Deşi ştii deja că pentru a te apăra de kilogramele în plus trebuie să iei cina cu câteva ore înainte de culcare, experţii arată că obiceiul de amânca la mai puţin de două ore înainte de culcare are efecte grave asupra sănătăţii şi longevităţii.

masa_de_seara

Ba mai mult, dacă mănânci cu mai puţin de două ore înainte de culcare poţi avea de suferit mai mult decât dacă ai o dietă bogată în sare.

Cercetătorii au scos la iveală un prim studiu care sublinază o legătură între ora târzie la care iei cina şi o formă letală de tensiune arterială, care duce la apariţia atacului de cord. Astfel, dacă iei cina după ora 7pm, experţii avertizează că nu faci altceva decât să încurajezi apariţia atacului de cord.

La 24% dintre cazurile de pacienţi care suferă de hipertensiune şi iau cina târziu, tensiunea nu mai scade aşa cum se întâmplă în mod obişnuit, cu 10% pe timpul nopţii, ducând astfel la cazuri frecvente de atac de cord.

Riscul de atac de cord este sporit, potrivit experţilor, şi în cazul celor care sar peste micul dejun, iar 72% dintre cei care mănâncă târziu, înainte de culcare, sunt tentaţi să elimine prima masă a zilei următoare din program, punându-şi şi mai mult în pericol sănătatea.

Sursa: feminis.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ