Ce SECRETE ascunde telefonul tău. Cum poţi afla dacă mobilul îţi este...

Ce SECRETE ascunde telefonul tău. Cum poţi afla dacă mobilul îţi este ASCULTAT sau dacă eşti spionat

236
0
DISTRIBUIȚI

Pe internet au apărut diversele coduri folosite de operatori și producători pentru a accesa informații despre telefonul mobil și utilizarea acestuia. Iata cateva dintre acestea!

*#62# – acest cod este folosit pentru a putea accesa informațiile despre redirecţionarea mesajelor și a apelurilor de și către telefon. La mulți operatori de rețele de telefonie mobilă aceasta este un număr unic folosit pentru toți abonații și utilizatorii rețelei.

002# – cod universal ce oprește orice formă de redirecționare a apelurilor și mesajelor ce sosec pe telefon. Acesta este un serviciu foarte bun pentru momentele de accesare a roamingului, dar acum că și aceste costuri vor dispărea, nu ai nevoie să știi acest cod.

*#06#  – acest cod este folosit pentru a afla IMEI-ul unui telefon, cu acest cod se poate afla dacă un telefon a fost furat și unde este. Când este pornit, locația este trimisă automat operatorului de rețea, chiar dacă este introdusă o cartelă de telefon diferită.

Exista si Coduri speciale care va permit sa aflati daca există cineva care urmăreaste locația dvs. și, de asemenea, pentru a determina dacă sunteti urmarit.

Pentru aceasta aveti nevoie de utilitarul NetMonitor si tastati unul din urmatoarele coduri:

pentru iPhone: * # 12345 # 3001 *

pentru Android: * # * # 4636 # * # *sau * # * # 197328640 # * # *

Pasul 1. Mergeți la secțiunea numită UMTS mediu mobil, apoi UMTS RR info, și scrie toate numerele de sub ID – ul celulei. Aceste numere sunt stațiile de bază situate în apropiere. Telefonul se va conecta în mod implicit la acea statie care emite cel mai bun semnal.

Sursa: extranews.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ