Ce solicită tot mai multe tinere în ultima perioadă când merg la...

Ce solicită tot mai multe tinere în ultima perioadă când merg la ginecolog

669
0
DISTRIBUIȚI

Din dorinta de a arata cat mai bine in pantaloni de yoga sau in costumele de baie, tot mai multe adolescente apeleaza la o interventie socanta. Potrivit Asociatiei de Chirurgie Plastica din Statele Unite, numarul tinerelor care isi fac operatie de modificare a zonelor intime a crescut in 2014 cu 49% fata de anul 2013, scrie kanald.ro.

Labioplastia este o interventie care consta in modificarea formei si marimii labiilor minore sau majore. Un alt tip de operatie la care apeleaza tinerele este vaginoplastia.

Specialistii avertizeaza ca realizarea unor astfel de operatii nu este normala si ca majoritatea fetelor vin cu astfel de cerinte la doctori fiind influentate de filmele pornografice, la care au acces foarte usor. O operatie de labioplastie costa intre 6.000 si 8.000 de dolari.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ