CE SPUNE CULOAREA OCHILOR DESPRE PERSONALITATEA TA

CE SPUNE CULOAREA OCHILOR DESPRE PERSONALITATEA TA

1184
0
DISTRIBUIȚI

Ochii, numiti si oglinda sufletului, sunt un indiciu relevant asupra personalitatii omului din fata noastra. In functie de starea noastra de spirit, acestia capata nuante variate.

ochi_albastri_05140700 (1)

Indiferent ca sunt albastri, negri, caprui sau verzi, ochii oglindesc ceea ce sufletul vrea sa spuna, chiar daca acestia nu indraznesc sa o faca.

Uite ce spune culoarea ochilor despre personalitatea fiecaruia:

Ochi albastri

Posesorii ochilor albastri sunt firi creative. Sunt enegici, activi, inteligenti, temperamentali si aventurieri. Ca si un minus, acestia sunt extrem de capriciosi.

Ochi caprui

Cei care au ochii caprui sau negru sunt persoane mai dependente, care realizeaza tot ce isi propun, mai mult cu ajutorul celor din jur, decat prin propriile forte. Au vointa de fier, sunt ambitiosi insa, singurul minus pe care il au este acelasi ca sunt foarte gelosi.

Ochi verzi

Culoarea verde a ochilor se obtine prin mixul celor mentionate mai sus. Mai exact, suprapunerea celor doua energii il determina pe posesor sa caute mereu echilibrul vietii! Punctele forte sunt gingasia, sinceritatea si stabilitatea.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ