Ce spune numărul de parteneri sexuali pe care i-a avut o femeie...

Ce spune numărul de parteneri sexuali pe care i-a avut o femeie despre ea

315
0
DISTRIBUIȚI

Potrivit unui recent studiu, numarul de parteneri sexuali pe care o femeie i-a avut pe parcursul vietii poate sa determine multe lucruri legate de caracterul ei si de viitorul ei cu privire la viata personala.

Se pare ca din ce in ce mai multe femei, pe langa faptul ca isi incep viata sexuala la o varsta foarte frageda, incep sa aiba din ce in ce mai multi parteneri sexuali. Unul dintre motivele pentru care femeile fac acest lucru si poate cel mai important este ca, la fel ca si in cazul barbatilor, cauta sa isi gaseasca un partener cat mai aproape de tipologia “individuli ideal”.

Cu toate acestea, din cauza ca aceasta cautare este de multe ori fara rezultat, din ce in ce mai multe femei ajung sa aiba foarte multi parteneri sexuali si sa nu se mai marite sau sa nu aiba o relatie stabila pe termen lung.

Mai mult decat atat, femeile par sa incerce tipologii din cele mai diferite de barbati, pe deoparte pentru a-si satisface unele curiozitati sexuale si pe de alta parte pentru ca refuza sa se mai abtina in a-si da frau liber dorintelor.

Cu toate acestea, exista trei categorii majore in ceea ce priveste numarul de parteneri sexuali pe care o femeie i-a avut, care determina ce fel de persoana este si ce anume ii rezerva viitorul.

Intre 5-10 parteneri sexuali

Daca te afli in aceasta categorie, atunci faci parte din majoritate. Astfel, cea mai mare parte a femeilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani au avut maxim 10 parteneri sexuali de-a lungul vietii.

Aceste femei se descopera pe ele insele in mod clasic, nu pun sexul pe primul loc intr-o relatie si sunt de multe ori axate pe intemeierea unei familii, fara sa aiba o definitie exacta a barbatului visurilor.

Aceste femei risca pe deoparte ca dupa 10 parteneri sexuali sa decida ca nu au nevoie de un barbat langa ele pe parcursul vietii si sa traiasca in desfrau maxim sau sa se resemneze si sa il aleaga pe ultimul partener sexual drept jumatate stabila, chiar daca este inferior celor pe care i-a avut pana acum.

Intre 10 si 20 de parteneri sexuali

Femeile care se regasesc in aceasta categorie iubesc aventurile. Totodata insa, sunt destul de echilibrate incat sa isi dea seama ca doar in urma unei experiente vaste din punct de vedere sexual isi pot gasi identitatea si pot sa isi dea seama ce anume vor de la viitorul lor barbat.

Aceste femei sunt cele care au cele mai mari sanse de a-si gasi jumatatea pentru ca maturitatea sexuala, obrtinuta pana in 35 de ani, le ofera capacitatea de a face comparatii si de a deveni mult mai intuitive in privinta partenerilor lor.

Peste 20 de parteneri sexuali

Daca ai avut de-a lungul vietii mai mult de 20 de parteneri sexuali, inseamna ca niciodata nu te-ai gandit sa te asezi la casa ta. Femeile din aceasta categorie se considera mult mai libere decat cele din categoriile anterioare, isi traiesc viata cu placere si isi asuma “riscul” de a fi mereu singure pe perioade lungi.

Mai mult decat atat, aceste femei ajung sa nu vada niciun avantaj al unei posibile casnicii, mai ales ca au o experienta de viata care le confirma faptul ca majoritatea barbatilor nu merita mare lucru.

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ