CEL MAI TARE PAZNIC de școală din BUCUREȘTI! Cum îi întâmpină pe...

CEL MAI TARE PAZNIC de școală din BUCUREȘTI! Cum îi întâmpină pe elevi în fiecare zi. A devenit VEDETĂ pe Internet! (VIDEO)

231
0
DISTRIBUIȚI

Paznicul școlii 308 din București a devenit o adevărată vedetă pe Facebook, după ce un clip postat de un părinte a fost văzut de două milioane de ori.

Alexandru Săndulescu a fost impresionat de modul în care gardianul îi întâmpină pe copii în fiecare zi și a ținut să-și împărtășească bucuria și cu prietenii de pe Facebook.

„Iată cum un om simplu, însărcinat cu paza unei școli din București, întâmpină elevii în fiecare dimineață. A reușit să însenineze ziua fiecărui elev, chiar dacă afară ploua mărunt. A reușit să-mi însenineze și mie dimineața cu atitudinea lui. Bravo!”, a scris Alexandru Săndulescu.

Paznicul îi salută pe copii, bate palma cu ei, le aranjează hainele și-i motivează.

Sursă Video: Alexandru Săndulescu / Facebook

Iată cum un om simplu, însărcinat cu paza unei școli din București, întâmpină elevii in fiecare dimineață. A reușit să însenineze ziua fiecărui elev, chiar dacă afară ploua mărunt. A reușit să-mi însenineze și mie dimineața cu atitudinea lui. Bravo!

Publié par Alexandru Săndulescu sur lundi 20 novembre 2017

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ