Cele mai bune companii aeriene din lume: liderul din 2018 a fost...

Cele mai bune companii aeriene din lume: liderul din 2018 a fost detronat

93
0
DISTRIBUIȚI

Două zeci şi unu de milioane de pasageri din toată lumea au votat clasamentul celor mai bune companii aeriene în 2019. Câştigătorul anului trecut a fost surclasat.

Compania de cercetare aviatică Skytrax a anunţat clasamentul celor mai bune companii aeriene din lume în 2019. Qatar Airways ocupă primul loc, detronând liderul de anul trecut, Singapore Airlines, care a picat pe locul al doilea în clasament, scrie businessinsider.com.

Site-ul web a clasat companiile aeriene bazându-se pe raspunsurile a 21 de milioane de pasageri care au participat la sondajul organizat de Skytrax. Clasamentul a fost făcut în funcţie de siguranţa operaţională, feed-back-urile pasagerilor, rentabilitate, ratingul investiţional, vârsta flotei, ofertele companiilor.

Topul celor mai bune companii aeriene în 2019: 1.Qatar Airways 2. Singapore Airlines 3. ANA All Nippon Airways 4. Cathay Pacific Airways 5. Emirates 6. EVA Air 7. Hainan Airlines 8. Lufthansa 9. Thai Airways 10. Japan Airlines.

sursa: adevarul.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ