Cele mai periculoase metode de slăbit

Cele mai periculoase metode de slăbit

1470
0
DISTRIBUIȚI

Dietele stranii si greu de inteles au fost dintotdeauna la moda, insa putin sunt aceea care stiau ca unele dintre ele pot fi periculoase si pot avea efecte negative asupra organismului.

Indiferent cat de dureroase sau de scarboase au fost, oamenii au cautat diferite metode de a scapa de cateva kilograme pe care le aveau in plus. Iata cateva dintre cele mai periculoase metode de slabitȘ

Dieta cu tenii

Pe la începutul secolului XX, prin farmaciile din America se vindeau pilule cu larve vii de tenie. Cu un asemenea parazit intestinal, care putea ajunge la câțiva metri lungime în intestinul uman, pierderea kilogramelor era garantată și au fost destui curajoși să încerce.

Când tot mai mulți amatori să slăbească fără efort, cu ajutorul paraziților, au început să sufere de boli grave, guvernul american a decis într-un final să declare pilulele cu tenii ilegale. Efectele acestei diete au fost cumplite: paralizii, tulburări nervoase, comoții cerebrale și, într-un final, moartea pentru cei care nu au apelat la ajutorul medicilor din timp.

Ghemele de vată

O dietă nouă și la fel de periculoasă a cucerit încrederea adolescentelor plinuțe pe la începutul anilor 2000. Pe internet circulau tot felul de sfaturi să înghiți mici bucăți de vată înmuiate în sirop dulce, ca să îți piară pofta de mâncare și mai ales senzația de foame.

Metoda este o bombă cu ceas, pentru că vata, produsă mai nou din fibre sintetice, nu poate fi digerată și provoacă ocluzii intestinale dureroase și chiar fatale.

Mesteci, dar nu înghiți!

Cu aproximativ 130 de ani în urmă, americanul Horace Fletcher a reușit să popularizeze o metodă de slăbit care a cucerit mii de adepți. Puteai mânca orice, mestecai bine alimentele, dar nu înghțeai nimic.

Horace reușise să slăbească aproape 70 de kilograme cu această metodă și o promova drept una dintre cele mai sănătoase și simple diete. Se pare că scriitorii Henry James și Mark Twain au încercat și ei dieta lui Fletcher, dar s-au convins probabil destul de repede cât este de periculos să te înfometezi zi de zi.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ