Cele mai tari concerte din 2017. Uite ce artisti internaționali vin în...

Cele mai tari concerte din 2017. Uite ce artisti internaționali vin în țara noastră

1028
0
DISTRIBUIȚI
depeche mode shot for press release

2017 se anunţă spectaculos la capitolul concerte. Depeche Mode, Deep Purple, Pink Martini şi Andrea Bocelli şi-au dat întâlnire cu fanii din România. Iar festivalurile Electric Castle şi Untold vor face vara cu adevărat incendiară. Cine vrea să fie tratat ca un adevărat star are ocazia să-şi împlinească visul la Electric Castle, cu un bilet special de…9.999 de lei.

Depeche Mode vine pentru a treia oară în România. Trupa va merge la Cluj-Napoca, pe 23 iulie, in cadrul turneului de promovare a noului album: „Spirit”.

Preţul biletelor pleacă de la 130 de lei şi ajunge până la aproape 500 de lei.

De la Cluj facem o oprire la Bucureşti. Pe 20 aprilie, la Sala Palatului, promite spectacol trupa de pop jazz, Pink Martini. Un bilet la categoria VIP costă 280 de lei, apoi preţurile coboară până la aproape o sută de lei.

Luna mai va fi rock. Deep Purple cântă pe 13 mai la Romexpo. Trupa anunţă turneul „The Long Goodbye” pentru promovarea noului album „inFinite”. 350 de lei costă un bilet dacă vreţi să vedeţi spectacolul de la o distanţă de doar câţiva metri de scenă.

Sunt însă şi variante pentru cei…mai liniştiţi. Richard Clayderman, pe 8 martie, la Sala Palatului din Bucureşti sau Andrea Bocelli, pe 22 iunie, în Capitală, şi pe 25 iunie la Cluj-Napoca.

Pentru Electric Castle rezervaţi-vă perioada 13 – 16 iulie. Aveţi şansa să fiţi tratat ca un star: adică acces în culise, plimbări cu maşina oficială a evenimentului şi „tratament” de cinci stele. Va costa însă 9.999 de lei.

Intre 3 şi 6 august, primii şapte DJ ai lumii promit spectacol total la Untold Festival. Cel mai scump abonament, cel VIP, de patru zile, costă 800 de lei, la care se adaugă alte taxe. Multe dintre bilete s-au pus deja în vânzare.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ