Cine este bărbatul a cărui fotografie apare pe pachetele de țigări. Familia...

Cine este bărbatul a cărui fotografie apare pe pachetele de țigări. Familia cere daune URIAȘE

577
0
DISTRIBUIȚI

O familie de români stabiliți în Marea Britanie acuză că a descoperit imaginea tatălui lor pe pachetele de țigări vândute în mai multe țări din Uniunea Europeană, aceștia dorind acum să dea în judecată instituțiile abilitate și să ceară daune morale de un milion de euro, potrivit avocatului lor.

Familia bănuiește că fotografia ar putea proveni din perioada în care bărbatul, care a decedat între timp, a fost internat la Spitalul Inimii din Cluj Napoca.

Vezi si VIDEO ACCIDENT MOTOCICLIST MORT PE DN 1 LA COMARNIC

„Acum două trei săptămâni au constatat apariția pozei. A fost o întâmplare pentru că în momentul în care au aflat, practic nu au aflat ei direct, au venit niște prieteni în vizită «Bună ce faci? Uite ce am cumpărat din Anglia», ei fiind în Anglia, de la un magazin. «Asta e a lui taică-tu?» Exact așa s-a întâmplat. Poza circulă pe pachetele de țigări și din România și din Uniune. Acea poză de pe pachetele de țigări e una și aceeași cu pozele pe care le avem noi în timpul vieții, adică trăsăturile sunt în proporție de 100% acelea. Noi urmează să facem demersul spre Spitalul Inimii din Cluj Napoca unde a fost internat, coincidența este mult prea mare pentru că în momentul în care a apărut directiva, el a fost internat și a avut anestezie totală și a fost intubat și tot ce presupune asta. Familia îl recunoaște, prietenii îl recunosc, prietenii care l-au văzut de puține ori îl recunosc de pe pachetul respectiv și noi vrem acum de fapt, ce ne interesează, să vină cineva cu o probă, că e de la minister că e de la Consiliul Uniunii, să ne prezinte originalul fotografiilor făcute”, a declarat, pentru Mediafax, avocatul Adrian Cuculis, care se ocupă de acest caz.

Apărătorul a mai spus că familia are de gând să dea în judecată instituțiile abilitate și să ceară daune morale de un milion de euro.

Citeste mai multe pe reporterntv.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ