Ciorna unui elev de 10 ani uitată în bancă au impresionat profesorii...

Ciorna unui elev de 10 ani uitată în bancă au impresionat profesorii până la lacrimi

472
0
DISTRIBUIȚI

Profesorii de la Colegiul Național „I. L Caragiale” din București care supravegheat examenul elevilor de admitere în clasa a V-a au descoperit o ciornă scrisă de unul dintre candidați. Cuvintele copilului de 10 ani i-au impresionat pe dascăli până la lacrimi.

Absolvenții claselor a IV-a care doresc să-și continue studiile la un Colegiu au susținut marți (5 iulie) un examen, care a constat în susținerea a două probe distincte la Română și la Matematică, potrivit adevarul.ro.

După ce s-a terminat prima probă, profesorii au descoperit în banca unui elev o ciornă pe care și-a notat gândurile: „Copilăria este cea mai importantă etapă din viaţa unui om. Trebuie să înveţi să zâmbeşti şi să uiţi de toate grijile tale. Orice gând răzvrătit de-al unui copil te poate face bucuros. Nu este o taină a lumii, dar dacă ai fost vreodată trist, se spune că aşa vei rămâne toată viaţa. Fiecare copil se dezvoltă. În curând, acesta va deveni adult, iar mai târziu, moartea îl va primi cu braţele deschise. Ce mai aştepţi?! Distrează-te cât eşti copil! Lasă-ţi gândurile triste spre adulţi şi bagă de seamă, timpul se scurge repede!”

Sursa: andreilaslau.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ