Clienti calcati in picioare de un sofer de taxi. VIDEO

Clienti calcati in picioare de un sofer de taxi. VIDEO

289
0
DISTRIBUIȚI

Un taximetrist clujean a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Ce a făcut Mathe Robert (foto), de 29 de ani din Cluj, depășește orice închipuire. Bărbatul este taximetrist la firma de taximetrie Nova Taxi, din Cluj Napoca. În urmă cu câteva săptămâni, taximetristul se afla în cartierul Zorilor, la un club frecventat de foarte mulți tineri. La un moment dat, camera de luat vederi înregistrează un grup de petrecăreți care se află în fața clubului. Ulterior, în cadrul apăre taximetrul condus de Mathe Robert.

Polițiștii susțin că șoferul a fost întrebat de deoi clienți dacă îi va transporta cu mașina, dar brusc acesta s-a enervat teribil pe motiv că cei doi sunt sub influența băuturilor alcoolice. De aici a și pornit întregul scandal. Taximetristul le-a spus că nu îi va duce cu mașina deoarece se teme ca celor doi să nu li se facă rău și să vomeze în mașina.

În dispută a intervenit un alt șofer de taximetru. Unul dintre cei doi tineri a avut o scurtă discuție cu Mathe Robert, după care acesta a coborât din mașină și i-a tras unuia dintre cei doi, un pumn în față. Victima, de 33 de ani, a căzut la pământ, după care șoferul a mai lovit-o cu piciorul în abdomen. Ulterior, Mathe îl lovește și pe al doilea tânăr, care se dezechilibrează și cade. (minutul 1.10)

sursa: rvz.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ