Clipe grele pentru un cunoscut designer din Romania! A aflat ca are...

Clipe grele pentru un cunoscut designer din Romania! A aflat ca are leucemie dupa ce s-a dus sa se opereze la rinichi. Cum a ajuns sa arate acum

302
0
DISTRIBUIȚI

Clipe grele pentru un cunoscut designer de la noi. Mircea Barbulescu a vorbit pentru prima data despre boala de care sufera. In urma cu doi ani, barbatul a aflat ca are leucemie.

Acesta este motivul pentru care a lipsit din peisajul monden. Criticul de moda a povestit recent la un post de televiziune ca a aflat ca sufera de leucemie, in timp ce se opera la rinichi,  in strainatate. Dupa ce a urmat un tratament costisitor, Mircea Barbulescu s-a intors in Romania.

Barbatul a povestit detaliat prin ce clipe grele a intrecut, dupa ce a mers sa se opereze la rinichi. Atunci medicii i-au pus un diagnostic crunt: leucemie. Timp de doi ani, Barbulescu s-a supus unui tratament cu citostatice la o clinica din Paris. El a marturisit ca a accept sa riste, tinand cont de faptul ca medicamentele pe care le-a luat nu mai fusesera folosite pana atunci pe alti pacienti.

”La un moment dat ma simteam cobai. Am avut parte de un tratament care exista de putin timp pe piata, despre costurile caruia nu pot sa vorbesc la televizor. A fost suportat de casa de asigurari din Franta. Tratamentul a durat un an, am fost in faza a doua a leucemiei.  Mai am cosmaruri, pentru ca au fost momente in care am clacat. Chimioterapia fiind un tratament ciclic, ma dobora ca de la un tratament la altul, nu mai erau pacienti si asta durea. Parul s-a rarit, dar a crescut repede.  Acum fac lucruri doar care imi fac placere, vad viata astfel”, a marturisit Mircea Barbulescu la Antena Stars.

sursa: ciao.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ