CONCEDIILE DE LUX LA CASTEL SUNT LA MARE CAUTARE! UITE CAT COSTA...

CONCEDIILE DE LUX LA CASTEL SUNT LA MARE CAUTARE! UITE CAT COSTA CAZAREA PE NOAPTE

684
0
DISTRIBUIȚI

Vacantele la castelele de lux au devenit tot mai cautate atat printre romani cat si printre straini. Multe dintre castele au fost transformate in hoteluri de lux si sunt luate cu asalt de turisti.

MGallery-Hotel-de-la-Cite-Carcassonne-France-View-RoofFoto: luxurytravel.about.com

Daca vreti sa imbinati confortul, luxul si peisajele mirifice cu istoria si traditia, noi va dam cateva exemple de astfel de locuri din Europa unde va puteti petrece un concediu.

Castelul Schloss Fuschl, Austrita

schloss-fuschl-schloss-strasse-19-5322-hof-bei-salzburg-austria-10938-1374518821Foto: triptease.com

Aflat la 18 kilometri de Salzburg, in inima Austriei in crestele muntilor, Castelul Schloss Fuschl este locul ideal pentru un concediu linistit. Pe langa istoria si traditia castelului va puteti bucura si de o priveliste minunata a lacului ascuns intre crestele muntilor. Construit in anul 1450, castelul a fost gazda pentru arhiepiscopi catolici, printi dar si staruri de cinema. In acelasi turn al castelului se afla doua apartamente de lux in care istoria se face simtita in fiecare colt. Preturile sunt si ele de lux, cea mai ieftina camera costa 420 de euro pe noapte, in timp ce un apartament poate ajunge si la 7000 de euro pe noapte.

Castelul Amberley, Marea Britanie

Chateau_de_Mirambeau

Un alt castel care a fost transformat in hotel pentru a atrage turistii cu dare de mana este Amberley din Marea Britanie. Castelul atrage in special prin vechimea sa de 900 de ani si prin aspectul de cetate fortificata. Un alt punct de atractie este mobilierul din camere ce aminteste de vremuri demult apuse. Preturile pentru o noapte de cazare sunt cuprinse intre 272 si 761 euro.

Hotel de la Cite, Franta

002639-01-courtyard-seatingFoto: destinationluxury.com

Este un hotel care care iti poate crea impresia ca traiesti printre cavaleri si printese. Amplasat intr-o fortareata medievala si a fost construit in anul 1909. Camerele luxoase, decorate in stil clasic provensal, si faima unei bucatarii foarte apreciate au facut din acest castel sa fi luat cu asalt anual de mii de turisti. Aici, preturile variaza intre 280 si 350 de euro pe noapte.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ