CONDAMNATA LA INCHISOARE DUPA CE L-A INSULTAT PE PRESEDINTE

CONDAMNATA LA INCHISOARE DUPA CE L-A INSULTAT PE PRESEDINTE

665
0
DISTRIBUIȚI

O fosta castigatoare a unui concurs de frumusete a fost condamnata la inchisoare pentru ca l-a insultat pe presedintele turc Recep Taip Erdouan. In anul 2014, pe Erdouan era ministru, fosta regina a frumusetii a publicat o versiune a imnului national al Turciei care continea insulte la adresa acestuia.

missturkey

Arestata pentru scurt timp anul trecut, Miss Turcia 2006 si-a recunoscut fapta, insa a subliniat ca nu a vrut sa-l insulte pe presedinte. Acum, un judecator a gasit-o vinovata pentru insultarea unei personalitati a statului, insa pedeapsa este cu suspendare.

recep-tayyip-erdogan_650x400_81434304977Foto: ndtv.com

Procesele pentru insulta la adresa lui Erdouab s-au inmultit de la alegerea sa in functia de sef al statului. Mai multi artisti si jurnalisti au fost arestati.

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ