Copilul scos din put in Teleorman s-a trezit dupa detubare si a...

Copilul scos din put in Teleorman s-a trezit dupa detubare si a plans. „Nu putem spune ca este foarte bine”

647
0
DISTRIBUIȚI

Copilul de un an si opt luni scos din put s-a trezit dupa detubare, a plans, dar in continuare respira greu si are masca de oxigen, starea acestuia ramanand critica pana cand se vor rezolva problemele respiratorii.

Un neurolog il va consulta vineri, iar in functie de rezultat, probabil va fi completat tratamentul care ii este administrat, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului „Grigore Alexandrescu” din Capitala, Raluca Alexandru. „Vestea buna este ca a putut fi detubat in cursul serii de joi, asta inseamna ca a raspuns tratamentului aplicat. Pulmonar, nu putem sa spunem ca este foarte bine, are inca probleme respiratorii, dar respira spotant, cu masca de oxigen, s-a trezit, a plans, priveste”, a spus Raluca Alexandru.

Medicul a adaugat ca vineri va fi consultat de un neurolog, iar in functie de rezultat, va fi ajustat tratamentul copilului.

„Sa speram ca dupa consultul neurologic vom avea un rezultat pozitiv. Faptul ca a raspuns in cateva zile este foarte bine, sa speram ca va merge in continuare spre bine, dar nu putem spune ca este in afara oricarui pericol, el este in continuare supravegheat in Terapie Intensiva”, a precizat medicul.

Sursa: stirileprotv.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ