Copilul unei mari artiste din România: Mama mea UMBLĂ GOALĂ prin casă....

Copilul unei mari artiste din România: Mama mea UMBLĂ GOALĂ prin casă. Detalii picante din INTIMITATEA unei vedete (FOTO)

219
0
DISTRIBUIȚI

Vedetele riscă mult atunci când vin la emisiuni împreună cu copiii lor, asta pentru că cei mici spun adevărul şi dau din casă vrute şi nevrute. De o păţanie simpatică a avut parte Daniela Gyorfi, la filmările emisiunii “Aici eu sunt vedeta”, difuzată joi, 9 noiembrie, de la 21.15, la Antena 1.

Adorabila ei fetiţă, Maria (6 ani), a scăpat “porumbelul”. Întrebată de prezentatorul Dan Bittman ce lucru nebunesc face mami, Maria va răspunde fără ezitare că “umblă goală prin casă”. “Deci dacă treceți pe la ei pe acasă…”, începe fraza Dan Bittman, “…vă primesc dezbrăcată. Glumesc!”, completează Daniela.

„Deci dacă treceți pe la ei pe acasă…”, începe fraza Dan Bittman, „…vă primesc dezbrăcată. Glumesc!”, completează Daniela.

sursa: click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ