Cu ce actor celebru se iubește Angelina Jolie după divorțul de Brad...

Cu ce actor celebru se iubește Angelina Jolie după divorțul de Brad Pitt

773
0
DISTRIBUIȚI

Destrămarea cuplului „Brangelina”, bucuria unui alt actor celebru! Potrivit presei de peste Ocean, Johnny Depp a profitat de moment şi îi face vizite nocturne Angelinei Jolie, cu care ar trăi pe ascuns o poveste de dragoste.

Johnny Depp s-a apropiat de actriţă imediat după ce aceasta a anunţat divorţul. Ziariştii americani scriu că Depp se furişează în casa Angelinei Jolie, iar copiii divei îl privesc pe actor ca pe viitorul lor tată.

Chimia dintre Angelina Jolie şi Johnny Depp s-a văzut foarte bine şi pe micul ecran, când cei doi au jucat în filmul „Turistul”, acum 6 ani.

Nici Brad Pitt se pare că nu o duce rău. Un prieten apropiat că acesta şi-a găsit din nou fericirea în braţele lui Kate Hudson, cu care face o pereche perfectă.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ