CU CINE S-A CĂSĂTORIT UN BĂRBAT ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE

CU CINE S-A CĂSĂTORIT UN BĂRBAT ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE

727
0
DISTRIBUIȚI

Povestea lui Shailesh Dalbot şochează întreaga planetă. El se declară un bărbat fericit şi împlinit, de 45 de ani, însurat mai întâi cu soacra şi apoi şi cu fiica acesteia.

casatorit-2

În tribul lui, o femeie care rămâne văduvă trebuie să se recăsătorească obligatoriu cu cineva din clanul soţului. De aceea, când unchiul lui a murit, a trebuit să se însoare cu mătuşa, Shormi Nokrek, care în prezent are 70 de ani. La acea vreme, el avea numai 15 ani, iar văduva avea 25 de ani.

Cu timpul, văzând că Shailesh era atras de tinere din trib, Shormi a decis să i-o dea de soţie şi pe fiica ei, Jellita (astăzi de 53 de ani), ca să nu o mai înşele. Bărbatul a continuat să facă sex doar cu soacra până ce soţia tânără a acceptat să aibă relaţii intime cu el. Apoi a început să aibă viaţă sexuală cu amândouă. Însă numai Jellita i-a dăruit patru copii.

Curios este că Shailesh Dalbot s-a căsătorit şi cu soacra, şi cu fiica acesteia în aceeaşi zi. Nunta cu mătuşa s-a făcut în aceeaşi zi cu înmormântarea unchiului, aşa cum cere tradiţia în tribul lor. “Nu mi-amintesc prea mult de ceremonie, pentru că eram prea tânăr. Ştiu că preotul a anunţat ceva şi asta a fost tot. Mătuşa a devenit nevasta mea”, povesteşte bărbatul.

Sursa: click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ