Cum a ajuns moartea Ilenei Ciuculete să-i umple de bani pe cerșetori....

Cum a ajuns moartea Ilenei Ciuculete să-i umple de bani pe cerșetori. „Acesta mima o…”

721
0
DISTRIBUIȚI

Cerşetorii găsesc în permanenţă noi trucuri pentru a-i impresiona pe trecători. Unul dintre aceştia s-a folosit inclusiv de numele Ilenei Ciuculete pentru a obţine bani.

Industria milei însă nu cunoaşte limită în materie de fantezie, iar ultimele cazuri constatate de Poliţia Locală din municipiul Botoşani sunt cel mai bun exemplu. Inclusiv moartea artistei Ileana Ciuculete a devenit sursă de inspiraţie pentru cerşetorii din nordul Moldovei.

Vezi si VIDEO FEMEIE DEZBRACATA IN MAGAZIN DUPA CE A FOST PRINSA LA FURAT

Bani câştigaţi de pe urma Ilenei Ciuculete Poliţiştii Locali din Botoşani au dat săptămâna trecută peste Alexandru Iulian G., un tânăr de 21 de ani din Gura Humorului care cerşea în parcul din apropierea Teatrului „Mihai Eminescu” din municipiul Botoşani.

Vezi si VIDEO REPORTER LOVIT DE CAL IN TIMP CE ERA IN DIRECT

Modul în care stârnea mila trecătorilor este stupefiant. Bine îmbrăcat, acesta mima o tristeţe extremă şi povestea printre lacrimi botoşănenilor dispuşi să-l asculte că vine de la înmormântarea artistei Ileana Ciuculete. Culmea trucul a mers de minune. Într-o singură oră a reuşit să câştige din cerşit peste 100 de lei.

Cerşetorii câştigă de multe ori sume consistente. Chiar şi în momentul în care folosesc tertipuri hilare sau greu de crezut. Tot acum o săptămână, poliţiştii locali botoşăneni au mai înregistrat câteva cazuri de cerşetorie, care au atras atenţia.

Citeste mai mult: adev.ro/onkst4

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ