Cum arată astăzi cel mai iubit personaj din România anilor 90 –...

Cum arată astăzi cel mai iubit personaj din România anilor 90 – Bobby din Dallas. Fanii nu-l mai recunosc (FOTO)

550
0
DISTRIBUIȚI

Cu claia de păr negru și pielea bronzată, era favoritul doamnelor și domni șoarelor între anii 1978 – 1985. Bobby din „Dallas“ este de nerecunoscut. Are aproape 70 de ani şi nu mai seamănă deloc cu starul din tinereţe. Dar actorul Patrick Duffy, acum în vârstă de 69 de ani, arată foarte diferit de cum era pe vremea când îl interpreta pe Bobby Ewing, fratele „bun” din serialul Dallas produs de CBS.

Actorul a apărut, săptămâna trecută, la un show TV din Germania alături de un alt mare star al anilor ’80, David Hasselhoff. Coama lui odată brunetă-corb e acum o coadă albă, iar pielea îi e ridată bine, în ciuda ustensilor magice pe care le au la dispoziție starurile de la Hollywood.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ