CUM ARATA CEA MAI MARE NAVA DE CROAZIERA DIN LUME

CUM ARATA CEA MAI MARE NAVA DE CROAZIERA DIN LUME

607
0
DISTRIBUIȚI

Supranumita si „orasul plutitor”, cea mai mare nava de croaziera din lume a ancorat in Anglia. Mastodontul are 120 de mii de tone, o lungime de 362 de metri si a costat un miliard de dolari.

oa3_announcement_hero

Armonia Marilor are o capacitate totala de 8500 de persoane, din care 6360 de pasageri. La bordul navei de croaziera sunt amenajati 66 de mii de metri patrati de restaurante si diverse atractii pentru distractie.

Harmony of the Seas Rendering 3.jpg

Un alt record pe care il detine, Armonia Marilor, este acela ca la bord au amenajat cel mai inalt tobogan de pe mare. Dupa escala in Anglia, pachebotul va ancora in Barcelona, de unde va incepe croaziera de o saptamana in Marea Mediterana pana la sfarsitul lunii octombrie.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ