Cum arata fosta sotie a lui Viorel Lis, pe care a parasit-o...

Cum arata fosta sotie a lui Viorel Lis, pe care a parasit-o pentru Oana: L-a acuzat ca a rupt-o cu bataia si a vrut sa o interneze la „balamuc”!

380
0
DISTRIBUIȚI

Pe Viorel Lis il stie toata lumea, dar cum arata fosta lui sotie, pe care a parasit-o pentru Oana! L-a acuzat ca a rupt-o cu bataia si a vrut sa o interneze la „balamuc”. Dar sa vezi cum arata Oana Lis in tinerete, cand i-a distrus casnicia fostului primar al Bucurestiului.

Viorel Lis si Oana Lis sunt, fara doar si poate, doua dintre cele mai mediatizate persoane din showbiz-ul autohton. Putini stiu insa ca, pentru a fi impreuna si pentru a-si putea trai povestea de dragoste – asa cum este ea, cu bune si cu rele -, fostul edil al Capitalei a fost nevoit sa divorteze. Tudora Gheorghe i-a fost sotie lui Viorel Lis timp de 16 ani, din 1983 pana in 1999.

Mariajul lor a luat sfarsit din cauza actualei partenere de viata a fostulu primar al Bucurestiului, desi infidelitati mai existasera si anterior aparitiei Oanei in peisaj.

„Prima data am avut probleme in 1990, imediat dupa Revolutie. Se incurcase cu o colega de serviciu, n-a durat mult povestea, dar au fost repercusiuni. Eu am plecat de-acasa cu fiica noastra, Alina, si a durat vreo doua saptamani pana ne-am impacat. Pe urma s-a combinat cu pustoaica de 18 ani, atat avea Oana cand s-au cunoscut.

Intr-o seara, fiul lui din prima casatorie a avut o problema cu sotia lui si nu-l gasea pe Viorel. Am mers la Primarie si acolo l-am gasit cu Oana. Erau foarte tandri. Pe Oana o cunoscuse la PNT-CD, Sectorul 2, era nepoata unui membru de-acolo. Dupa aceea am divortat, el a depus cererea”, povesteste Tudora.

sursa: bzi.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ