CUM ARATĂ PRIMA FEMEIE MUSULMANĂ CARE A POZAT ÎN PLAYBOY

CUM ARATĂ PRIMA FEMEIE MUSULMANĂ CARE A POZAT ÎN PLAYBOY

571
0
DISTRIBUIȚI

Cunoscută pentru fotografiile erotice, publicaţia are în paginile celui mai recent număr un pictorial cu o femeie musulmană purtând vălul tradiţional. În pictorialul care a fost deopotrivă apreciat şi crticat apare jurnalista americană de origine libiană Noor Tagouri.

playboy

Ediția publicaţiei din luna octombrie îi dedică, la secțiunea intitulată “The Renegades Issue” care se focalizează asupra bărbaților și femeilor “care riscă tot — chiar și viața — pentru a face ceea ce le place”, un spaţiu generos, relatează AFP. Jurnalista în vârstă de 22 de ani care lucrează pentru rețeaua de informații video Newsy este fotografiată îmbrăcată într-o geacă de piele, cu bascheți în picioare și un văl kaki pe cap.

Tagouri este extrem de populară pe reţelele de socializare şi vrea să devină deschizătoare de drum pentru femeile musulmane. Şi-a propus să devină prima jurnalistă cu “hijab” din televiziunea americană.

Apariția lui Noor în noua versiune Playboy a fost salutată de mulți ca un progres, în timp ce alții au criticat-o deschis pe tânără. ‘Playboy este sinonim cu pornografia’, denunță publicația online The Muslim Vibe, argumentând că revista fondată de Hugh Hefner tratează femeile ca obiecte, le transformă în marfă și le sexualizează provocator de multe decenii încoace. Faptul că și-au îndulcit imaginea nu înseamnă că putem să colaborăm cu această platformă, conchide publicația.

 

PUBLICITATE
loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ