Cum fac amor eschimoşii. Practica BIZARĂ care te va şoca

Cum fac amor eschimoşii. Practica BIZARĂ care te va şoca

276
0
DISTRIBUIȚI
sursa foto: shutterstock

Dacă ne raportăm la realitatea în care trăim, regulile legate de sexualitatea sau viaţa sexuală la eschimoşi sunt foarte diferite, putând fi considerate de mulţi cel puţin bizare.

Încă din copilărie, fetele sunt promise şi învăţate să fie complet supuse bărbatului pe care urmează să îl ia de soţ.

Ba mai mult, la eschimoşi este permis “schimbul de soţii”. În cadrul acestui ritual, bărbatul permite unui alt bărbat să aibă relații sexuale cu soțiile sale. Acest ritual este asociat cu scopuri religioase și este aprobat de șaman. Motivul este dorință de a avea un climat sau condiții de vânătoare mai bune, scrie site-ul Mondonews.ro.

Orgiile romane-spirituale 

Tot sub semnului spiritualităţii, locuitorii din Groenlanda practică un ritual care se numeşte “jocul stingerii luminii”. Acesta este o combinaţie de rugăciune și orgie romană. Cuplurile căsătorite se adună într-una din locuințe, șamanul contactează spiritele, se sting luminile, fiecare persoană are raporturi sexuale cu una de sex opus cu care nu este căsătorită apoi se aprind din nou luminile. Ideea este aceea de a obține cooperarea spiritelor.

Controversata co-căsătorie

Un alt obicei eschimos este co-căsătoria, adică unirea a două cupluri, cu scopul de întărire economică a celor două familii, mai ales în timpuri de restriște. În general fiecare cuplu își păstrează propria gospodărie și soții se schimbă între ei.

sursa: realitatea.net

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ