Cum a reușit o fetiță să ajungă milionară în dolari la numai...

Cum a reușit o fetiță să ajungă milionară în dolari la numai 11 ani

441
0
DISTRIBUIȚI

O fetiță de numai 11 ani a dat lovitura vieții. La vârsta la care alți copii încă se mai joacă cu păpuși, copila a reușit să câștige 11 milioane de dolari, după ce a încheiat un contract cu un lanț de magazine, potrivit dailymail.co.uk.

O cheamă Mikaila Ulmer și este din Texas, SUA, iar ideea afacerii i-a venit după ce a fost înțepată de o albină, pe vremea când avea patru ani.

Fetiţa a creat acum un brand de limonadă după rețeta bunicii sale, iar în urma contractului încheiat, 55 de magazine îi vor pune la vânzare produsul.

Potrivit Antena3.ro, brandul de limonadă BeeSweet a fost dezvoltat cu 60.000 de dolari, bani pe care minora i-a primit în urma apariției la o emisiune americană. După apariția în emisiune, ea l-a servit cu limonadă și pe președintele american Barack Obama.

Banii obținuți vor merge către apicultură.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ