Cum a reușit un papagal să-și dea de gol stăpânul că are...

Cum a reușit un papagal să-și dea de gol stăpânul că are o aventură cu menajera

923
0
DISTRIBUIȚI

Să nu te încrezi niciodată într-un papagal. Un bărbat a dat de belele după ce înaripata l-a dat de gol în faţa nevestei.

Se pare că bărbatul ar fi avut o relație extraconjugală cu menajera, iar papagalul a început să repete prin casă textele romantice pe care acesta i le spunea amantei.

Cei doi soți trăiesc în Kuweit, unde adulterul se pedepsește cu închisoarea. Aşa că femeia a plecat cu papagalul la poliţie, pe post de martor, scrie metro.co.uk. Din fericire pentru bărbat, procurorii nu au putut să-l acuza de adulter, întrucât înregistrările nu servesc drept probe în instanţă.

Autorităţile au stabilit că toate cuvintele spuse de către papagal ar fi fost o probă slabă în instanţa, iar avocatul femeii nu ar fi putut să dovedească faptul că papagalul a repetat ce a auzit de la stăpânul său, ori a auzit la TV şi la radio acele cuvinte.

Sursa: click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ