CUM SCAPAM DE FEBRA MUSCULARA

CUM SCAPAM DE FEBRA MUSCULARA

783
0
DISTRIBUIȚI

Indiferent daca alegi o drumetie pe munte, o plimbare pe jos prin oras sau chiar o ora la sala este inevitabil sa nu te alegi cu o febra musculara, mai mult sau mai putin dureroasa.

febraFoto: economiczoom.ro

Febra musculara este rezultatul incordarii excesive a muschilor, a suprasolicitarii acestora si este definita ca durerea muschilor scheletici in urma unei activitati fizice intense. De cele mai multe ori apare la persoanele care nu fac in mod regulat efort fizic.

Iata cateva trucuri prin care poti scapa de febra musculara:

Ia Vitamina C, actioneaza ca un antiinflamantor, iar cum febra musculara este cauzata de o inflamatie locala a tesutului muscular, aceasta poate reprezenta o varianta viabila.

O baie fierbinte sau de ce nu cateva minute la sauna pot face adevarate minuni. Ambele alternative te pot ajuta la mentinerea situatiei sub control, iar disconfortul va fi diminuat.

Incearca sa continui miscarea. Daca esti la alergat in parc, nu te opri imediat dupa ce ai terminat de facut turele propuse. Mergi la pas cateva minute pentru ca muschiul sa se relaxeze.

O alta regula foarte importanta recomandata celor care merg la sala este aceea ca inainte de a incepe exercitiile sa facem cateva minute de incalzire. Astfel sansele ca sa te alegi cu o febra musculara scad simtitor.

Daca durerea incepe sa se diminueze, muschiul va fi actionat, cate putin, prin exercitii fizice usoare de intensitate scazuta. Chiar daca apare senzatia de disconfort si durere, vindecarea va fi mult mai rapida.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ