CUM SE DISTREAZA ACTORII DIN SERIALUL „BAHAR-VIATA FURATA” IN PAUZELE DINTRE FILMARI

CUM SE DISTREAZA ACTORII DIN SERIALUL „BAHAR-VIATA FURATA” IN PAUZELE DINTRE FILMARI

2420
0
DISTRIBUIȚI

Serialul “Bahar: Viata furata” difuzat de Kanal D aduce in atentia publicului destinul unei fete crescute in conditii dure de o familie saraca, dar si o poveste de dragoste plina de sensibilitate si forta.

Existentele a doua surori, Efsun si Bahar, care au crescut sub acelasi acoperis, dar care sunt total opuse ca temperament si caracter, se impletesc in serial.

viata furata afis

Asta se petrece in fata camerelor, insa putin stiu ce se petrece in spatele lor si cum se distreza actorii in pauze. Vedeti si voi cateva imagini din culisele serialului!

https://www.youtube.com/watch?v=qA74a4uTvhw

Petrec multe ore in cabinele de machiaj, repeta replicile si…se distreaza de minune dupa cum se vede si in fotografiile postate pe o retea de socializare de Keremcem nimeni altul decat Ates, iubitul lui Bahar atat din serial cat si din viata reala.

atesefsun-554x550

atesmehmetemir-559x550

atesfilmari-554x550

Bahar- Viata furata este un serial difuzat de Kanal D in fiecare seara incepand cu ora 20:00.

 

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ