CUM SE PREPARA CELEBRUL COCKTAIL APEROL SPRITZ

CUM SE PREPARA CELEBRUL COCKTAIL APEROL SPRITZ

1613
0
DISTRIBUIȚI

Aperolul este una dintre cele mai apreciate bauturi, mai ales de catre femei. Bautura a fost inventata in anul 1919 de fratii Barbieri, insa nici in ziua de azi nu s-a descoperit reteta originala.

aperol-spritz-facebook.0

Cu o aroma de citrice, rubarda si ierburi, Aperol Spritz, este foarte indragita mai ales in Italia. Spre deosebire de Campari, Aperolul are o concentratie de alcool mai mica, iar gustul este un pic mai dulceag.

Chef-ul Mihai Cristian a prezentat pentru adevarul.ro o reteta de Aperol foarte buna pentru zilele calduroase de vara. Asadar, avem nevoie de urmatoarele incrediente:

3 parti de Proseco

2 parti Aperol

1 parte de apa minerala

cuburi de gheata

o felie de portocala

„Am vrut sa vad macar o data un Aperol alegant, nu foarte amar si cu gust echilibrat. Multi il considera o bautura banala, eu am reusit sa scot in evidenta fiecare element si sa dau valoare tuturor incredientelor. Intr-un pahar de vin punem Aperol racit, punem felia de portocala pe fundul paharului si turnam cu grija Proseco scos de la rece pana se ridica portocala la suprafata, apoi continuam cu apa minerala sau sprite rece” a spus chef Mihai Cristian pentru adevarul.ro

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ