Cunoscut actor de la PROTV grav bolnav. Anuntul l-a facut in seara...

Cunoscut actor de la PROTV grav bolnav. Anuntul l-a facut in seara asta. Si-a anulat toate spectacolele

382
0
DISTRIBUIȚI

Actorul Constantin Diță, care interpretează personajul Giani din serialul ”Las Fierbinți”, a făcut un anunț trist pentru fanii săi.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, actorul ți-a anunțat fanii căare probleme de sănătate, motiv pentru care nu va participa la spectacolul de stand-up de la Sala Palatului, în care trebuia să apară alături de colegii săi din serial, Mihai Bobonete, Mihai Rait, Adrian Văncică.

Anunţ cât se poate de important:

Anul acesta nu o să particip la spectocolul de la Sala Palatului.

M-am gândit foarte mult înainte să iau decizia asta. Îmi pare rău pentru oamenii din public care vor fi dezamăgiţi, dar decizia asta a apărut strict din cauza unor probleme de sănătate complicate… Nu vreau să intru în detalii medicale, dar pot să spun că am aşteptat până în ultimul moment să văd dacă starea mea fizică se va îmbunătăţi. Din păcate, nu e cazul, sunt în pline investigaţii în încercarea de a descoperi cauza. Îmi pare tare rău, dar prefer să ne vedem la anul sănătoşi şi sper că toată povestea asta complicată o să dispară şi poate o să ajung să fac şi glume pe tema asta.

Sper din tot sufletul să mă înţelegeţi”, a scris Constantin Diţă pe o Facebook.

Spectacolele de la Sala Palatului au loc în 19 și 20 decembrie.

sursa: stiridecluj.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ