A cunoscut un tip pe internet și după prima întâlnire i-a...

A cunoscut un tip pe internet și după prima întâlnire i-a făcut o propunere incredibilă

675
0
DISTRIBUIȚI

Cum ar fi sa cunosti o persoana pe internet, iar dupa prima intalnire sa pleci cu el intr-o calatorie in jurul lumii? Ei bine…iata ca se poate, iar povestea a doi tineri a facut inconjurul internetului.

Deși abia l-a cunoscut pe Riley Whitelum pe o rețea de socializare Elayna Carausu, de 22 de ani, i-a făcut o propunere foarte interesantă. L-a invitat să navigheze alături de ea în jurul lumii.

Aflând din câteva conversații că bărbatul are un iaht în Italia, tânăra și-a dat demisia și l-a invitat într-o călătorie fără sfârșit. Cei doi au profitat de șansă și au lansat provocarea.

A fost dragoste la prima vedere, este de părere fata, care mărturisește că această decizie i-a luat prin surprindere pe apropiați.

Astfel, cuplul a călătorit prin mai multe locuri exotice și își ține la curent fanii pe un canal de Youtube. Înregistrările lor le aduc 4.000 de dolari lunar, bani pe care-i folosesc ca să-și finanțeze călătoria.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ