Cuplul PLATIT regeste sa faca dragoste in hoteluri! Asta e jobul la...

Cuplul PLATIT regeste sa faca dragoste in hoteluri! Asta e jobul la care multi viseaza. DE CE au primit aceasta oferta care ii plimba in toata lumea

270
0
DISTRIBUIȚI

Daca multi doar viseaza la ideea unui job perfect, un cuplu din Australia a reusit sa dea lovitura in acest sens. Cei doi indragostiti pe nume Jessica D’Argent, in varsta de 23 de ani, si Justin Engelke, de 26 de ani, par sa isi fi gasit menirea. Acestia reusesc sa imbine pasiunea pentru calatorii cu faptul ca petrec foarte mult timp impreuna.

Mai mult, in fiecare hotel in care se cazeaza, din Australia, cei doi sunt platiti pentru a intretine relatii amoroase. Originari din Melbourne, cei doi indragostiti au acceptat oferta ce pare de nerefuzat, fara sa stea pe ganduri. Jessica si Justin sunt impreuna de sase ani, iar la un moment dat au decis sa isi incerce norocul si sa participe la o competitie pe care au si castigat-o.

In schimb au primit o vacanta de lux in foarte multe hoteluri din Australia. Timp de 14 nopti, cei doi au stat cazati in diverse puncte de pe coasta Australiei si au fost platiti pentru a povesti cum li s-a parut sa faca sex in fiecare dintre hotelurile in care au stat. Mai mult, cei doi au experimentat atat paturile din camerele de hotel, cat si alte locuri care li s-au parut „fierbinti”, asa cum ar fi balconul sau gradinile interioare, atunci cand nu era nimeni.

sursa: ciao.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ