DACA MODIFICI SETARILE IPHONE-ULUI LA ACEASTA DATA ITI DISTRUGI TELEFONUL

DACA MODIFICI SETARILE IPHONE-ULUI LA ACEASTA DATA ITI DISTRUGI TELEFONUL

589
0
DISTRIBUIȚI

Specialiştii trag un semnal de alarmă pentru toţi utilizatorii de iPhone. De asemenea, aceştia recomandă să nu încercaţi sub nici o formă aşa ceva acasă.

Dac_ modifici set_rile iPhone-ului la aceast_ dat_ î_i DISTRUGI telefonul

Potrivit Noobz.ro, schimbarea datei la modele recente de iPhone în 1 ianuarie 1970 va transforma dispozitivul într-un smartphone complet inutil şi imposibil de reformatat.

Deşi dispozitivele mobile iPhone sunt pe piaţă de când a lansat Apple primul produs din această serie în 2007, ai posibilitatea de a schimba data începând cu anii ’70.

Când telefonul este oprit şi repornit, acesta refuză să se redeschidă, singurul lucru pe care îl poţi vedea pe display-ul său fiind logo-ul Apple şi neputând sub nicio formă să faci orice altceva.

Eroare face ca orice dispozitiv iOS cu un procesor de 64 de biţi să devină inutil – de la iPhone 5s, 6, 6 Plus, iPad Air 2, până la iPad Mini 3 sau 4 şi chiar a 6-a generaţie de iPod Touch.

Experimentul a fost făcut de câţiva utilizatori Reddit, mulţi dintre care au confirmat că atunci când au închis telefonul, acesta a refuzat să se mai repornească.

Află care este singura metodă prin care poţi repara iPhone-ul dacă ai introdus această dată.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ