DE CE ALEG BĂRBAȚII CĂSĂTORIȚI SĂ-ȘI FACĂ AMANTE

DE CE ALEG BĂRBAȚII CĂSĂTORIȚI SĂ-ȘI FACĂ AMANTE

879
0
DISTRIBUIȚI

Fie ca ii incita provocarea, nu se mai simt atrasi de partenerele de viata sau pur si simplu vor sa-si diversifice experientele sexuale, multi barbati dupa casatorie aleg sa-si faca o amanta sau…doua.

amanta

Probabil ca pe foarte multe femei aceste motive le vor surprinde, insa o noua relatie pentru reprezentantii sexului puternic inseamna alte trairi, alte experiente, iar sentimentul de aventura erotica le imbogateste cunoasterea de sine.

Asadar, iata care sunt motivele pentru care barbatii casatoriti aleg sa-si faca amanta:

1. Îi incită provocarea

Chiar și după ce se căsătoresc unii bărbați adoră să se joace, să cucerească şi să experimenteze. Îşi caută amante pentru că nimic nu le întăreşte mai mult respectul de sine decât sentimentul de a fi doriți. Bărbaţii după relaţii de lungă durată se îndoiesc de virilitatea lor, iar acest lucru îi face vulnerabili la avansurile altor femei. Pe de altă parte, își fac amante pentru că vor, pentru că pot şi pentru că nu sunt în stare să se abțină.

2. Nu se mai simt atrași de partenerele de viaţă

Din ce în ce mai mulți bărbați căsătoriți își caută iubite deoarece ajung la concluzia că nu îşi mai iubesc partenerele de viaţă. Acesta este unul dintre cele mai întemeiate motive pentru care bărbații își caută amante. Nu mai doresc să rămână în căsnicie, însă simt că nu pot ieşi din ea din tot felul de motive, fie că se simt ataşaţi, dependenţi şi preferă să-şi facă o altă relaţie pentru a simţi din nou că iubesc. Vor să se simtă doriţi, iar soţiile nu le mai îndeplinesc această nevoie.

3. Pentru diversitate sexuală

După câţiva ani de relaţie cei mai mulţi bărbaţi căsătoriţi spun că nu mai sunt satisfăcuţi de viaţa sexuală pe care o au alături de soție şi din acest motiv preferă să îşi caute amante. Nu au curaj să le spună soţiilor că nu mai sunt mulţumiţi de ceea ce se întâmplă în dormitor şi de ceea ce îşi doresc, de fapt, să se întâmple în materie de sex. Din punctul lor de vedere este mult mai comod să-şi facă o iubită pentru a compensa ceea ce le lipseşte. Ei cred că dacă şi-ar exprima dorinţele sexuale, soţiile ar fi şocate, ar reacţiona urât şi îşi vor face o părere proastă despre ei, spun cei de la click.ro

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ