DE CE BĂRBAȚII CĂSĂTORIȚI SUNT MAI GRAȘI DECÂT CELIBATARII

DE CE BĂRBAȚII CĂSĂTORIȚI SUNT MAI GRAȘI DECÂT CELIBATARII

5562
0
DISTRIBUIȚI

Ati observat ca marea majoritate a barbatilor dupa ce se casatoresc incep sa ia, mai mult sau mai putin, in greutate? Probabil multi vor spune ca dupa casatorie proritatile lor ar fi altele si nu mai au timp sa mearga la sala, sa iasa la fotbal cu baietii sau sa faca miscare.

barbat burta

Cercetatorii de la Leed Metropolitan University au realizat un studiu prin care au incercat sa afle care ar fi cauza acestui lucru. Intr-un final, au ajuns la concluzia ca barbatii casatoriti devin mai grasi din cauza consumului de mancare, dulciuri si vin, iar acest consum este influentat de partenerele lor.

Studiul a fost comandat de o revista pentru barbati, „Men’s Health”, si arata ca o data cu casatoria se produce si o schimbare in obiceiurile alimentare. Cercetatorii nu explica insa concret de ce barbatii mananca mai mult dupa ce isi unesc destinele cu iubitele lor, dar cert este ca la mijloc este vorba de o anumita relaxare pe care o simt dupa ce s-au casatorit.

Cel mai probabil este ca, dupa casatorie, barbatii mananca mai gras si consuma mai multe dulciuri deoarece sotiile lor sunt bune gospodine. Inainte de casatorie fiecare dintre ei mancau pe unde si cand apucau.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ