DE CE INȘALĂ BĂRBAȚII? IATĂ CARE SUNT CELE MAI FRECVENTE MOTIVE

DE CE INȘALĂ BĂRBAȚII? IATĂ CARE SUNT CELE MAI FRECVENTE MOTIVE

1352
0
DISTRIBUIȚI

Încă de la apariţia omului şi până în zilele noastre, monogamia a fost apring discutată şi disputată deopotrivă. Numeroase teorii, experimente şi studii au încercat să elucideze acest mister: suntem sau nu creaţi pentru a duce o viaţă monogama?

amanta

Barbatilor le place diversitatea feminina si sexuala. Acestia si-au evoluat dorinta de a fi cu diferite femei deoarece pentru ei este foarte usor sa se reproduca (un act sexual fata de 9 luni de sarcina la femeie) si astfel sa raspindeasca cit mai multi descendenti, posibil fiind programati sa se imperecheze cu cit mai multe femei.

Cei mai multi barbati nu inseala. Studiile arata ca mai putin de 50 % dintre barbati raporteaza ca si-au inselat partenerele. Nu toti barbatii au puterea de a rupe stabilitatea relatiei si poate si mai multi ar dori sa insele. Totusi nu trebuie sa caracterizam barbatii in termeni generali de comportament in care nu toti se inscriu.

Cele mai recente studii au demonstrat că bărbaţii sunt cei mai tentaţi să înşele iar motivele sunt uimitoare.

Iată câteva dintre ele:

Din plictiseală

Potrivit unui studiu realizat de către cercetătorii americani, 60% dintre bărbaţi şi-au înşelat cel puţin o dată parteneră, iar principalul motiv este plictiseală. Ciudat sau nu, ei spun că îşi iubesc partenera însă nu ştiu cum să scape de monotonia care s-a instaurat în relaţia lor.

Îi sâcâim

Îi sâcâim cu tot felul de reproşuri sau doleanţe iar acest lucru îi face să se reorienteze către o altă parteneră care să le ofere liniştea şi înţelegerea de care au nevoie.

Sexul fără angajament

Un alt motiv pentru care barbatii insala este dorinta de implinire sexuala fara complicatii, atasament (fara responsabilitati, implicare, griji, indragostire) – adica o libertate sexuala. Daca insala, nu inseamna ca barbatii nu-si iubesc sotiile, ci doar ca acestora le e asociat „atasamentul” ce aminteste de dragoste, de relatie.

Teama de imbatranire

Alti barbati au aventuri pe masura ce realizeaza, cu o mare angoasa, ca imbatranesc. Subit, acestia remarca ca nu mai sunt tineri, iar aventura lor apare ca o negare a faptului ca imbatranesc. A gasi pe cineva „tanar si proaspat” ii face sa se simta tineri din nou.

Dorinta de finalizare a unui mariaj insatisfacator

Nu toate aventurile sunt create la fel, determinate de acelasi motiv. Exista aventurile de o noapte, relatiile amoroase pe termen lung si relatiile romantice care servesc ca o modalitate de incheiere a mariajului sau a legaturii oficiale.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ