De ce morții sunt îngropați obligatoriu la 2m sub pământ. Iată explicația...

De ce morții sunt îngropați obligatoriu la 2m sub pământ. Iată explicația pe care sigur nu o știai

491
0
DISTRIBUIȚI

Că persoanele decedate sunt îngropate la o adâncime de 2 metri, știi deja. Este unul dintre lucrurile pe care pur și simplu le cunoaștem și le luăm ca atare. Dar te-ai întrebat vreodată de ce?

Explicația este extrem de simplă.

Vocabularul limbii engleze conține o expresie six feet under, a cărei traducere exactă este 6 picioare sub, dar care, odată ce este pronunțată, interlocutorul înțelege că este vorba de înmormântare sau moarte.

Această tradiție vine tocmai din 1655, când întreaga Anglie a fost devastată de ciumă. În acei ani, cea mai mare teamă a  oamenilor era răspândirea bolii. acesta este motivulpentru care primarul de pe atunci al Londrei a emis un decret special conform căruia persoanele decedate trebuiau îngropate la 6 picioare sub pământ, la 2 metri sub pământ, pentru a evita răspândirea infecției, notează cei de la todayifoundout.com

Deoarece infecția era răspândită în primul rând de către insecte și abia apoi de cadavre, mulți au pus la îndoială decizia. Cu toate astea, standardul pentru îngroparea morților a rămas valabil până în zilele noastre.

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ