De ce nu este bine să te uiți noaptea în oglindă. Ce...

De ce nu este bine să te uiți noaptea în oglindă. Ce se întâmplă cu tine dacă faci asta?

455
0
DISTRIBUIȚI

Superstiţiile au apărut cu multe secole în urmă, atunci când strămoşii noştri încercau să explice prin cunoştinţele pe care le aveau atunci circumstanţe misterioase sau diverse evenimente.

Atunci când știința era în incapacitate de a explica anumite fenomene, superstiția intervenea pentru a acoperi locul datorat explicațiilor.

Nu este bine să te uiți noaptea în oglindă. Această superstiție se trage dintr-o legendă slavă care susține că oglinda este poarta celor două lumi, cea în care trăim noi și lumea de dincolo.

Noaptea această poartă se deschide și dacă privești oglinda este posibil să vezi ceea ce se petrece acolo, fapt pentru care repercusiunile vor fi pe măsură.

sursa: realitatea.net

 

Loading...
DISTRIBUIȚI
3anyway.ro este cel mai nou site de divertisment care aduce cititorilor content de cea mai buna calitate. Oferim publicului nostru articole fresh de lifestyle, frumusete si sanatate, monden, evenimente, updatat zilnic cu noi informatii pentru fiecare categorie a site-ului. Pentru publicitate ne puteti contacta la adresa de mail: office@3anyway.ro

LĂSAȚI UN MESAJ